18 februari Marienburg Soest

In onze blog van 8 augustus hadden we al aandacht besteed aan het ontstaan van dit prachtige huis in de directe nabijheid van Paleis Soestdijk. Het hele complex lag er op deze zondagmiddag zonovergoten bij. Patty, die ons ontving, vertelde ons dat op het binnenplein tot voor kort een kleine zwarte houten kerk had gestaan.
In de zaal herkenden we al snel diverse gasten van vorige keer. De mijnheer die bij het vorige optreden zich een ware Sonneveld-fan had getoond, kwam ook nu weer volledig aan zijn trekken. Een mevrouw van 99 jaar wist zich nog haar eerste kus te herinneren. Anderen herinnerden zich hun hond bij het nummer van Rudi Carrell. Wonderlijk, hoeveel mensen dingen uit het verleden terugkrijgen als ze via muziek naar hun eigen tijd worden teruggebracht. Het werd een prachtige middag met veel gesprekjes met de gasten die soms, zo vertelden ze, kippenvel kregen van de liedjes uit de zestiger jaren. Graag bedanken we Patty voor haar enthousiaste begeleiding en de bloemen na afloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *