30 januari Ipse de de Bruggen (Ursula) Nieuwveen

Onze vriend Ton had ons gevraagd om ook eens op te treden op Ipse de Bruggen, de zorglocatie voor  gehandicapten met een verstandelijke beperking in Nieuwveen. Ton is daar een van de meer dan 700 vrijwilligers voor de 450 bewoners. In het Trefpunt verzorgden we een vrij optreden voor een speciale groep bewoners. Best een klus, maar als je bedenkt dat muziek bij hen meteen aanslaat en dat Loes haar enorme ervaring met werken met groepen  volledig kon inzetten, kan het alleen maar een groot feest worden. En dat werd het ook. De aanwezigen werden op de maat van de muziek rondgereden en anderen sloten zich bij Loes aan om arm in arm mee te zingen. Op de foto staat Loes met  Mitchell, die deze ochtend niet van haar zijde week. Met een swingend nummer sloten we af om twaalf uur en mochten we voor de lunch bij een gezellige groep vrijwilligers aansluiten. Geweldig dat Sophie, een van de cliënten, ons bij de lunch nog even kwam bedanken.
Een ochtend om nog lang op terug te zien.

Een gedachte over “30 januari Ipse de de Bruggen (Ursula) Nieuwveen

  1. Wat een ontzettend leuke ochtend hebben wij gehad, want een enthousiasme van Loes en Theo, onze cliënten hebben een TOP ochtend gehad.
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    Ik wil iedereen dit mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken.

Reacties zijn gesloten.