25 januari Humanitas Deventer

Het is wel een eindje rijden vanuit Woerden naar Deventer. Toch is het altijd weer de moeite waard. De vrijwilligers hadden ruim zeventig gasten naar ’t Praothuus gebracht. Een zaal met een geweldig goede akoestiek. Wat een enthousiasme, wat een gezelligheid. Daar doe je het toch voor.
Direct nadat Liane ons had aangekondigd zat de sfeer er al in. Er werd  gezongen, er werd gedanst, polonaise gelopen, maar er werd ook stil geluisterd naar de ontroerende songs van Wim Sonneveld en Jules de Korte. Met een korte toegift sloten we af rond kwart over vier.

Een gedachte over “25 januari Humanitas Deventer

  1. Beste Loes,
    Nogmaals dank voor je optreden bij Artius-Humanitas
    Als er de volgende dag nog over wordt gesproken weet ik zeker dat het optreden indruk heeft gemaakt. En graag tot een volgende keer!!
    Jan Henk van der Kolk

Reacties zijn gesloten.