30 december Stichting Allegoeds Lunteren

Hotel Bosgoed was op deze donkere en natte avond feeëriek verlicht. Ook binnen waren er veel bijzondere kerstversieringen. Een nieuwe groep was voor het vieren van de jaarwisseling naar dit mooie vakantieoord gekomen. Voor deze gelegenheid had Loes uit haar drie programma’s een leuke selectie gemaakt. Bij het blokje nummers van Wim Sonneveld herinnerde een van de aanwezigen zich dat Wim bij hun bedrijf vaak zijn nieuwe auto kocht, een Peugeot Cabrio. Andere blokjes waren gevuld met nummers van Willeke Alberti en Tom Manders.
Het gezelschap was een groep eind-tachtigers die op deze hoge leeftijd nog steeds bewuste keuzes bleken te maken. Ga ik bij mijn kinderen oudjaar vieren of kies ik voor mezelf. Hou ik mijn auto nog aan of kies ik voortaan voor Valys of openbaar vervoer. We hebben met een aantal van hen nog een uurtje verder gepraat.
Carla, bedankt voor deze mooie avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *