23 november Careyn, het Waterschapshuis Kamerik

Er waren grote plensbuien toen we het terrein opreden van het Waterschapshuis in Kamerik. Toch wel even anders dan de 18e mei van dit jaar toen bij ons vorige optreden dit verpleeg- en verzorgingshuis in een mooi zonnetje baadde. Vandaag dus een dag om eens knus in de huiskamer te zitten en te genieten van de Nederlandstalige nummers. Liesbeth had met haar vrijwilligers een wijde kring gemaakt, zodat iedereen vooraan kon zitten. Zo kon Loes met iedereen direct contact maken bij kleine gesprekjes.  In ruim anderhalf uur daalde de muziek als een warme douche over de bewoners heen. Na de voorstelling hebben we nog geruime tijd kunnen doorpraten met Liesbeth over het vele en ook dankbare werk dat in het Waterschapshuis plaatsvindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *