22 november Wijkcentrum Swaenswijk, Alphen aan den Rijn

Senioren uit Alphen aan den Rijn zijn TOP.
Het waren er maar dertig in die prachtige Maranathakerk uit 1888 aan de Raadhuisstraat maar wat kunnen die senioren meedoen. Hun enthousiasme gaf ons in ieder geval het gevoel een topartiest te zijn. De akoestiek in deze kerk stond garant voor geweldig mooi geluid. Maar dit Wijkcentrum is ook een geweldige mooie organisatie.  Iedere week wordt er iets georganiseerd om de sociale cohesie in deze wijk in Alphen te verbeteren. Een breed palet zoals themabijeenkomsten, bloemschikken, bingo, digitale vaardigheden, beweging, soos etc. Samen met organisaties als TOM in de Buurt (Talent, Ondersteuning Meedoen), met Alphen beweegt voor bewegen voor senioren  en het Gilde voor digitale vaardigheden wordt veel mogelijk gemaakt.
Op 5 september 2018 zijn we hier weer.

Een gedachte over “22 november Wijkcentrum Swaenswijk, Alphen aan den Rijn

Reacties zijn gesloten.