14 november Prinsenhof Gouda

Een hond cadeau gekregen. Dat gebeurt niet iedere dag. Een hond, gebreid door bewoners van Prinsenhof.
Het hoofd Welzijn van Prinsenhof en ook de  contactpersoon voor deze avond, Annette, vond dat Loes dat wel verdiend had na het mooie nummer “Wie laat wie nu uit” van Rudi Carrell. Het was bijzonder hoe velen de nummers al spontaan begonnen te zingen zodra een artiest werd aangekondigd. Het werd daarmee met recht een warme avond. We zagen diverse bekende gezichten van vorig jaar en het jaar daarvoor.  Een mooie gelegenheid om de contacten weer eens te vernieuwen. Ontroerend was het verhaal van Annette dat ze op dit moment voor de kerstdienst vele schapen breit, om met de kerst samen met de bewoners een echte knuffeldienst te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *