26 september Overdorp, Kockengen

Zorggroep de Vechtstreek beschikt over drie mooie locaties: Overdorp in Kockengen, De Aa in Breukelen en ’t Kampje in Loenen. We komen regelmatig voor een optreden in de PG afdeling van Overdorp – de laatste keer op 19 juli –  maar nu was het soos in de zaal beneden. Soos voor het huis en voor het hele dorp. Van de beide andere locaties waren vrijwilligers aanwezig. Het toont de verbondenheid tussen de drie huizen van de Vechtstreek en ook de betrokkenheid van de vrijwilligers bij hun werk.  Op de locaties van Zorggroep De Vechtstreek werken in totaal zo’n 300 vrijwilligers. Dat is nodig want zij geven net dat beetje extra aan het dagelijks leven van de bewoners. De vrijwilligers waren ook behulpzaam voor de senioren van Kockengen die zich deze middag aansloten.
Loes gaf na bijna twee uur optreden in haar afscheidsliedje dan ook veel aandacht aan deze groep onmisbare mensen.
Ons derde programma staat nog in de steigers, dus we brachten hier “de Kijkbuis’. Een middag met veel herinneringen aan zangers, zangeressen en mooie liedjes uit het verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *