12 juni Alzheimer Café, Vianen

Het Alzheimer Café Vianen is een maandelijkse informele bijeenkomst bedoeld voor mensen die met dementie geconfronteerd worden of er in hun naaste omgeving mee te maken hebben.
Dit jaar vierde het Alzheimer Café haar tiende verjaardag. Voor die gelegenheid mochten wij daar een optreden verzorgen. We werden hartelijk ontvangen door Wickey. Debbie praatte alles op charmante wijze aan elkaar. De pauze bood ruim de gelegenheid om eens met elkaar bij te praten. Een verrassing was het gebak bij de koffie opgemaakt met Alzheimer-vergeet-mij-nietjes. De zaal was goed gevuld en men deed enthousiast mee.  Aan het eind van de avond werd door de 93-jarige heer de Ruijter een zelfgemaakt gedicht van liefst 72 regels voorgedragen wat eindigde in een dankwoord aan de vrijwilligers van het Alzheimer Café Vianen.
Echt een topavond voor iedereen !

Een gedachte over “12 juni Alzheimer Café, Vianen

  1. Wat leuk Loes, dit optreden, extra leuk was de ontmoeting met Debbie. Ik stuur dit even door!

Reacties zijn gesloten.