8 mei WZC de Bijnkershoek, Utrecht

Wat een prachtig woonzorgcentrum is De Bijnkershoek van AxionContinu in Utrecht. We werden hartelijk ontvangen door Chantal. We herkenden bij binnenkomst meteen Ria en Piet die we als vrijwilliger in Tolsteeg al hadden leren kennen. De zaal waar we optreden is het restaurant van de Bijnkershoek. Een ruime en lichte zaal met een geweldige akoestiek en veel mensen die optimaal genoten van ons repertoire. Niet alleen bewoners, maar ook senioren uit de buurt bevonden zich onder het publiek. De tijd vloog om. Liefst twee gasten in het publiek hadden een hond gehad die Max heette. Daarom was het nummer “Samen een straatje om” van Rudy Carrell  waarin hij zijn hond Max roept zo toepasselijk. En aan het eind van de avond nog even als toegift “Ome Jan” van Willeke Alberti.