7 mei Seniorenbelang Nissewaard, Spijkenisse

Het was vroeg opstaan deze zondagmorgen maar het kon goed in onze agenda voor die dag worden ingepast. We troffen ruim veertig leden van de in 2016 opgerichte vereniging Seniorenbelang Nissewaard. Iedere eerste zondag van de maand komen bijeen in de recreatieruimte van de serviceflat  Puttesteijn. Seniorenbelang Nissewaard is een hele actieve en groeiende vereniging die zich naast persoonlijke belangenbehartiging vooral inzet om de senioren in de gemeente uit hun isolement te halen. Een geweldig plaatselijk initiatief dat echt in een behoefte voorziet.
Vanaf het eerste moment van ons optreden was de sfeer goed en deed iedereen mee. We kijken terug op een geslaagde zondagmorgen-show en precies om kwart voor twaalf kon vicevoorzitter mevr Wiechmann weer afsluiten. Gelet op de spontane reacties die we tijdens en na afloop van ons optreden kregen, hebben we het gevoel een steentje te hebben bijgedragen aan de mooie doelstelling van deze vereniging.

Een gedachte over “7 mei Seniorenbelang Nissewaard, Spijkenisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *