29 april Bertrand Russellflat in Rotterdam

De bewoners van de Bertrand Russellflat in Ommoord Rotterdam hebben het wel getroffen met hun actieve vrijwilligersorganisatie. Eenmaal per maand wordt er een gezellige avond georganiseerd. Wij werden gevraagd de bingo-avond van 29 april muzikaal te omlijsten, om het maar eens mooi te zeggen. We kozen voor een indeling van driemaal twintig minuten met vooral Rotterdamse artiesten in deze zaterdagavondshow. Annie de Reuver blijkt bij deze generatie nog zeer bekend en het was verrassend dat we nu eens een nichtje van Annie in de zaal hadden. Eerder troffen we bij Laurens Wonen een vriendin van haar. Het werden dus drie blokjes luisteren naar de muziek en drie blokjes gezellig bijkletsen bij de bingo. Het bleek avondvullend. Toen we afscheid namen meldde gastvrouw Riet  dat ze op een mooie uurtjes kon terugkijken.