Categorie archief: Geen categorie

15 september Solis Bloemendal, Deventer

We werden hartelijk welkom geheten door de  “Vrienden van Bloemendal”.  Activiteitenbegeleider Astrid vroeg zich al af hoe lang het geleden was dat we in Bloemendal hadden opgetreden. Dat bleek oktober 2017 te zijn. De zaal was vol naar ons idee, maar Astrid had nog veel meer bewoners verwacht, zeker nu we het nieuwe programma de Platenkoffer brachten.  Het werd een heel gezellige middag. Jammer dat we tijd tekort kwamen om het hele repertoire te laten horen.
Heel attent werd door een van de Vrienden van Bloemendal een bos rozen overhandigd.

1 september Stichting Allegoeds, Lunteren

Voor de tweede maal brachten we het programma de Platenkoffer. Ditmaal in het vertrouwde Bosgoed in Lunteren. Een mooie groep van 35 man, waaronder een flink aantal vrijwilligers hebben van dit programma kunnen genieten. Aan het begin van de avond zaten de gasten nog wat achteraan, maar na enkele nummers zat iedereen echt eerste rij.
Succes heeft vele kanten. Het aantal boekingen voor het najaar is inmiddels zo groot dat er om het “beetje gezond” te houden helaas een aantal moeten worden geschrapt of doorgeschoven en dit jaar geen boekingen meer kunnen worden gedaan.